Meteen naar de inhoud

Nexus commissies

Borrel commissie

Hoewel Nexus een studievereniging is, is er ook voldoende plek voor gezelligheid. Iedere maand is er wel een borrel waar studiegenoten samen komen om gezellig met z’n allen een drankje te doen. Deze borrels worden allemaal georganiseerd door de borrelcommissie. Vind jij het dus leuk om ervoor te zorgen dat medestudenten zich kunnen vermaken en denk jij de beste borrels te kunnen organiseren, schrijf je dan in voor de borrel commissie!

Evenementen commissie

Naast de borrels die er worden georganiseerd zijn er ook grotere evenementen, bijvoorbeeld een bedrijvenavond waar studenten in contact kunnen komen met bedrijven om zo te oriënteren over wat ze later allemaal kunnen doen. En dit is maar een voorbeeld, er is nog veel meer mogelijk. Ben jij dus wel toe aan een grotere uitdaging, schrijf je dan in voor de evenementen commissie!

Commerciële bedrijven commissie

Om alle gezellige borrels te betalen moet er natuurlijk ook geld binnen komen. Hier helpt de commerciële bedrijven commissie bij. De taak van deze commissie is om bedrijven te zoeken die interessant zijn voor onze studie en die onze studenten kunnen helpen in hun verdere loopbaan. Ben jij dus op zoek naar een iets serieuzere commissie die wel ontzettend belangrijk is voor de vereniging, schrijf je dan vooral in!

IT-commissie

Als (deels) informatica studie kan de IT-commissie natuurlijk niet missen. Want heb jij toevallig wel eens op de Nexus site gekeken? Deze is namelijk compleet in elkaar gezet door Nexus-leden zelf! Ben jij dus wel geïnteresseerd in de IT kant van Nexus, of wil je hier graag meer over leren, schrijf je dan nu in voor de IT-commissie!

Mediacommissie

Het is belangrijk dat (nieuwe) leden en bedrijven een goed beeld krijgen van de vereniging. Dit doen wij door veel te laten zien op onze social media en ook in de maandmail blikken we altijd terug op de leuke evenementen van de afgelopen maand. Dus vind jij het leuk om foto’s te maken en zit je bomvol ideeën over hoe Nexus zich op een leuke manier kan laten zien aan de leden, meld je dan aan voor deze commissie!

Geïnteresseerd in een van deze commissies?