Meteen naar de inhoud

Bouw je eigen toekomst.

Nexus is de studievereniging voor Informatica & Economie (BSc) en ICT in Business & the Public Sector (MSc) aan de Universiteit Leiden.

Welkom

Wij zijn Nexus, de studievereniging voor alle studenten die Informatica & Economie en ICT in Business & the Public Sector studeren aan de Universiteit Leiden. Wij ondersteunen studenten tijdens hun studie, en helpen ze bij het oriënteren en laten ze kennismaken met hun toekomstige carrières. Daarnaast organiseren we leuke evenementen en borrels voor alle Nexus-leden. 

Activiteiten

Aarzel niet om je mede-Nexusleden te ontmoeten! Kom lekker langs op onze borrels en andere activiteiten.

Nieuwe leden

Studeer je Informatica & Economie (BSc) of ICT in Business & the Public Sector (MSc)? Nexus is jouw studievereniging!

Voor bedrijven

Werk je voor een bedrijf die een samenwerking zoekt met een studievereniging? Klik hier!

Bouw je eigen toekomst, kom bij Nexus!

Bij Nexus organiseren we activiteiten die jou een vroege boost geven aan je carrière. Bij Nexus kan je jouw netwerk verbreden met andere studenten. Ook kan je kennis maken met mensen van bekende bedrijven die jou kunnen inspireren voor je toekomst.

Informatica & Economie

ICT in Business & Public Sector

Nexus betekent verbinding.

Leer je medestudenten kennen uit elke jaarlaag. Nexus organiseert genoeg levendige activiteiten waarbij je alle zorgen van studeren en het harde werken kan vergeten. Bij ons is het ook belangrijk om lol te hebben. Check onze activiteiten, en hopelijk zien we jou binnenkort!

De studieverniging voor jou

Als je Informatica & Economie of ICT in Business & the Public Sector studeert zal je hoogstwaarschijnlijk lid worden van Nexus. Ook als je interesse hebt in informatica of de combinatie van ICT in bedrijfsprocessen is Nexus voor jou.

Waarom Nexus?

Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling op de hoogste prioriteit. Als studievereniging in Leiden zorgen we dat jouw studententijd leuk en nuttig is. Wil je meer weten over ons? Klik dan hier!

Ontmoet onze hoofdsponsoren.

Alle samenwerkingen met Nexus.