Meteen naar de inhoud

Partners

Hoofdsponsoren

Logo Rabobank

Rabobank is een bank  voor en door klanten. Wij zijn zowel een van de grootste financiële instellingen ter wereld als een van de meest betrokken instellingen op lokaal niveau. ons doel is om klanten hun ambitie te helpen realiseren. Daarbovenop willen wij significant bijdragen aan het welzijn en rijkdom van de Nederlandse bevolking en aan het creëren van een duurzame voedselvoorziening over de hele wereld.

Wij zijn op zoek naar mensen met de moed, die het durven om een verschil te maken in de samenleving. Dit vergt denkvermogen en slagvaardigheid. Daarom kijken wij niet alleen naar je CV maar ook naar je mentaliteit. We zijn benieuwd naar wie je bent, welke ideeën je hebt en hoe je die wil gaan realiseren. Beloof jij je talent te gebruiken voor een betere wereld? Dan willen wij samen met jou aan de toekomst bouwen. Je eigen toekomst, die van de bank en die van onze klanten. Heb jij wat er nodig is? Voor meer informatie kan je klikken op de knop hieronder.

VVA is een onafhankelijk automatiseringsbureau. Ze gaan samen met woningcorporaties en zorginstellingen op weg door een digitale transitie. Dit doen zij met de inzet van een team van enthousiaste professionals, experts op het gebied van organisatie en IT.

In dit avontuur willen we zoveel mogelijk werken met de ervaringen van de studenten. Studenten aanmoedigen met een zeer enthousiaste energie en een frisse, onbevooroordeelde inbreng in de projecten. Om deze reden is het een ideale plek voor studenten om zich veilig te voelen, om zich op persoonlijk en professioneel vlak te kunnen ontwikkelen. Hiertoe spelen zij de rol van een studentadviseur die is opgericht. Wat deze rol inhoudt, lees je op hun website door op onderstaande link te klikken.

Meer weten over wat wij uw bedrijf kunnen bieden?

Bedrijfs-gerelateerde partners

Universiteits-gerelateerde partners