Meteen naar de inhoud

Werk samen met Nexus

Begin een samenwerking als organisatie

Nexus vertegenwoordig studenten van de Bachelor Informatica & Economie en de Master ICT in Business & the Public Sector. Deze studies zijn onderdeel van de universiteit Leiden.  Studenten die deze studies volgen hebben kennis van IT, de economie en hoe IT wordt gebruikt in organisaties.  Als dit interessant lijkt voor uw bedrijf kunt u een partnerschap aangaan met Nexus. Met een partnerschap bent u in staat om evenementen te organiseren en met studenten in contact te komen, zodat zij kunnen leren over uw bedrijf en waar het voor staat.

Wat zijn de mogelijkheden?

In-house dag

Tijdens een in-house bezoekt Nexus een kantoor van een bedrijf. Eenmaal daar zal het bedrijf studenten een tour van het gebouw en interactieve presentaties geven.

Bedrijfs diner

Tijdens een bedrijfs diner krijgen studenten de kans om in contact te komen met bedrijven. Op deze manier kunnen zij meer leren over het bedrijf en hun carriere in de toekomst.

Workshop

Tijdens workshops zal een organisatie je een nieuwe vaardigheid leren of je leren hoe je om moet gaan met een bepaalde technologie. Dit biedt ook de kans aan bedrijven om zich voor te stellen aan de student.

Borrels

Tijdens borrels komen veel leden van Nexus samen op 1 plek om elkaar te leren kennen. Dit is een goede kans om je netwerk te vergroten en leuke mensen te ontmoeten.

Andere evenementen

Nexus biedt ook andere soorten evenementen, zoals kroegentochten en commisie-reizen. Tijdens deze evenementen komen veel leden van Nexus samen om plezier te hebben en elkaar te leren kennen.

Social media en website

Nexus is actief op verschillende social media platforms, waaronder Facebook, LinkedIn en Instagram. Onze website bevat ook belangrijke en up-to-date informatie.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Wat zijn de kansen?

Ontmoet uw toekomstige werknemers en kom in contact met veelbelovende studenten.

Vertegenwoordig uw bedrijf bij evenementen en in-house dagen.

Adverteer uw bedrijf op onze website en social media-kanalen.

Kom in contact met het bestuur