Meteen naar de inhoud

VVA zoekt (af)studerende React-developers: de ideale bijbaan!

  • door
Logo VVA Automatisering

Wij van VVA zijn op zoek naar (af)studerende react-developers die op hun beurt op zoek  zijn naar een toffe bijbaan. VVA ontwikkelt innovatieve websites, web apps en online  games voor onze klanten. Met onze producten brengen wij de medewerkers van bedrijven, het liefst  spelenderwijs, in beweging om te leren en ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren en ook niet om  te spelen!  

Met onze websites, apps en games maken wij het verschil bij onze klanten. Jij kunt daaraan een  belangrijke bijdrage gaan leveren en tegelijkertijd heel veel leren. Je komt terecht in een snelgroeiend,  jong en dynamisch team. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar  functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je door gebruik te  maken van HTML, CSS, JavaScript en React . 

Ben jij de student die zich kan vinden in onderstaande punten? 

• Je volgt een HBO- of WO studie en zoekt een inhoudelijke bijbaan 

• Je hebt ervaring met JavaScript en React of overige front-end frameworks (Angular, Vue, etc.)  ο Het beheersen van de MERN stack (MongoDB, Express, React en Node.js), SASS, Git en  het beheersen van state management technieken als Recoil of Redux zijn een pré.

• Je staat open voor uitdagingen en denkt in mogelijkheden 

• Je vind het leuk om met nieuwe dingen aan de slag te gaan 

• Je bent flexibel en kan goed zelfstandig werken 

• Je bent 8-16 uur per week beschikbaar (voor minimaal 3 maanden) 

Waar kom je in terecht? 

Wij zijn een snel groeiend team dat zich focus op gamification en intuïtieve UI/UX oplossingen. Inmiddels  hebben we de eerste succesvolle projecten achter de rug waarin we organisaties hebben kunnen helpen  saaie trajecten en trainingen om te toveren tot heuse gamebelevingen. Het leuke is dat de deelnemers  leren en meer kennis opdoen door het toepassen van gamification elementen. Check bijvoorbeeld eens  onze Virtuele AVG Escape Room. Of speel onze sneltoetsen game, zet jij de hoogste score neer?  

Om onze ambities op gebied van gamification en toffe websites en apps hebben wij een breder palet  aan skills nodig. Mogelijk zelfs skills die we nu nog niet kunnen bedenken. Je komt dus in een team  waarin we je van harte welkom bent je skillset met ons te delen. Zoals wij jou kunnen helpen ontwikkelen  in het ‘werkende leven’ en je loopbaan. Een win-win dus! Samen denken we een krachtige combinatie  te kunnen zijn om iets unieks op te markt neer te zetten.

 

Spelregels 

• Je krijgt een 0-urencontract en reiskostenvergoeding 

• We werken deels op kantoor in Roosendaal en deels vanuit huis 

Zie jij dit avontuur wel zitten? Stuur dan je CV en bondige motivatie naar Rick (r.swinkels@vva informatisering.nl). Wij gaan graag met je in gesprek om je carrièremogelijkheden bij VVA te verkennen! 

Innovatisering – spelen werkt!