High Potential Academy: Alumnus Talent Development program

  • by
Logo High Potential Academy

Why is our Talent Development program valuable for you?

Read the references of our Potentials and Alumni. Next up: Floor (Graduate Financial Economics – Deals Associate PwC)

 

Referentie: Valérie den Hertog | Master Policy, Communication & Organization

“Ik wist juist goed te benoemen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Maar een passende koppeling maken naar de arbeidsmarkt? Daar wilde ik graag over sparren. Het voelde goed om dat samen met High Potential Academy te doen.

Inmiddels heb ik het traject afgerond en het is mij erg goed bevallen. Wat je erin stopt, krijg je ook terug. Je krijgt bijvoorbeeld handige tools aangereikt om vervolgens met een kritische blik zelf de volgende stap zetten. De plattegrond wordt als het ware gegeven, maar je moet zelf gaan bouwen. Ik heb onder andere geleerd dichtbij mezelf te blijven, te doen wat ik leuk vind en dat ik juist daarin kan excelleren. Het geeft mij vertrouwen in de start van mijn carrière.”

Beerend Gerats | Master Interaction Technology & Computer Science | PhD bij MeanderMC Amersfoort


“Wat ik tof vind, is dat ik als technische student met andere studenten in contact kwam met diverse studieachtergronden. Het in gesprek gaan over je (carrière)keuzes en ambitie verbreedt mijn horizon. Ik krijg hier veel energie van. High Potential Academy is voor mij een stok achter de deur om je gedachtes op papier te zetten, inzichten te krijgen en een knoop voor jezelf door te hakken.”

Lees hier meer over Beerends ervaring.

Referentie: Karima Almoujy| Master Technische Natuurkunde

 “High Potential Academy daagde mij uit bewuster te zijn van wat ik wil en wat mijn doelen zijn als ik kijk naar mijn carrière. In Delft zit ik in een ‘technische bubbel’. De sessies met onder andere mede-Potentials gaven mij tegengeluid, brachten mij nieuwe inzichten en dat verbreedde mijn horizon. Ik heb het traject als erg waardevol ervaren.”

Lees hier meer over Karima haar ervaring.